Omtale av Sophie Elise blogg

Sophie Elise er eieren av den mye omtalte bloggen Sophieelise.blogg.no. Hun har vært en aktiv blogger siden 2011. Siden det første blogginnlegget be skrevet har hun rukket å bli en mye omtalt kjendis. I januar 2020 besluttet derimot toppbloggeren å publisere sitt siste innlegg. Bloggeren har deltatt i seks sesonger av den velkjente serien Bloggerne som har blitt sendt på TV Bliss. I tillegg har hun gitt ut fem poplåter som alle har havnet på VG-listen. Sophie Elise har skrevet to bøker som baseres på hennes egen livshistorie. Hun har også vært aktuell med en egen serie og ikke minst Podkast.

Oversiktlige kategorier

Du finner bloggens oversiktlige kategorier øverst på nettsiden. Der er det også et arkiv med innlegg som har blitt publisert tidligere. Her er det kategorier som bærer navnet på de feriedestinasjonene som bloggeren har besøkt de senere årene. I tillegg finner du kategorier som Antrekk, Dyrevern, Interiør og Sminke.

Ved å gå inn på de mange stedsnavnene får du enkelt frem innlegg som har blitt skrevet i forbindelse med ferier. Her får du også tilgang til en kategori som betegnes som Spørsmål og svar. Du kan også finne innlegg som handler om de mange jobbreisene som bloggeren har vært på.

Blogg og personal

Sophie Elise byr på seg i de mange blogginnleggene hun har publisert siden bloggkarrieren startet i 2011. Hun har siden den gang fått mye oppmerksom på grunn av sterke meninger og ytringer som hun har publisert i sine innlegg. Hun har også fått mye oppmerksomhet i forbindelse med skjønnhetsoperasjoner og sitt image.

Derimot har hun i de senere år fokusert på blogginnlegg som tar for seg langt mer enn bare skjønnhet og mote. I bloggen presenterer hun seg selv som en jente med interesse for politikk, bøker og planeten. Hun fokuserer her på sin karriere som en av Norges største bloggkjendiser med fokus på blant annet bokutgivelser og som foredragsholder.

To utgitte bøker

Den kjente bloggeren har skrevet to populære bøker som har blitt utgitt på det kjente forlaget Cappelen Damm. Dette er henholdsvis bøkene Forbilde og Elsk meg. Sophie Elise ble kåret til en av Norges mektigste kvinner i 2015. I etterkant av denne kåringen ble boken Forbilde utgitt. Denne boken ble utgitt i 2016 og ble solgt i utallige opplag.

Boken Forbilde handler først og fremst om hvilket ansvar du har om du er et forbilde for andre mennesker. I 2018 gav Sophie Elise ut enda en bok som tok for seg det spennende temaet forelskelse. I boken Elsk meg har hun skrevet og publisert personlige notater som hun gjennom årene har skrevet på mobilen sin.

Nominasjoner og priser

I forbindelse med karrieren som en av Norges mest populære bloggere har Sophie Elise både blitt nominert og vunnet flere priser. Allerede i 2014 ble hun nominert til Årets kjendisblogg 2014 av Vixen Blog Awards. I januar 2020 ble hun kåret til Årets business på grunnlag av at bloggeren har klart å lage seg et eget varemerke.

Sophie Elise vant som nevnt prisen som Årets mektigste kvinne i media 2015. Hun ble også kåret til Årets blogger 2015 av henholdsvis Kjendisgallaen og Vixen Blog Awards i 2015 og 2016. I tillegg vant hun tittelen Årets blogger 2016. Dette er en rekke gjeve priser som blir utdelt i forbindelse med blogging og media i Norge.

Bloggen i sosiale medier

Bloggeren har valgt å markedsføre bloggen i de sosiale mediekanalene Facebook, Instagram og YouTube. Ved å bruke sosiale medier inviterer hun sine følgere og lesere inn i privatlivet sitt på en personlig måte. Facebook og Instagram kontoene til denne bloggeren inviterer følgerne på både aktuelle nyheter og hendelser som preger bloggerens tilværelse.

Ved bruk av YouTube publiserer bloggeren utallige videoer som byr på mye artig underholdning. Her kan du se morsomme episoder fra da Sophie Elise var med i TV-programmet Firestjerners middag og andre aktuelle videoer som har blitt laget av bloggeren selv. Du finner enkelt frem til bloggens sosiale mediekanaler øverst på bloggens nettside.

Trakk seg fra Skal vi danse

Den kjente bloggeren Sophie Elise trakk seg fra det populære TV programmet Skal vi danse i 2018. Dette var en avgjørelse som hun tok i forbindelse med samtaler med psykologen som brukes av TV2. Denne avgjørelsen ble tatt på grunnlag av at hun måtte tenke på sine mentale helse. Temaet psykisk helse er også et tema i bloggen.

I forbindelse med Skal vi danse i 2019 ble mange tidligere deltakere invitert tilbake på dansegulvet. Sophie Elise valgte denne gangen å benytte anledningen til å ta på seg danseskoene for å delta i en gjesteopptreden som ble holdt på bakgrunn av sendingen All stars.

Videoblogg og Podcast

Sophie Elise har i stor grad fokuset på bruk av videoblogg i bloggen sin. Dette er en populær form for blogging som stadig flere norske bloggere benytter seg av. I denne bloggen kan du finne publiseringer av videoblogger allerede fra 2016. Bloggeren har publisert en del videoblogger om en rekke morsomme temaer.

De populære videobloggene har blitt publisert på både YouTube og blogg. I tillegg har Sophie Elise valgt å lage flere Podcaster som har blitt publisert på Apple Podcast. Her finner du en rekke episoder som omfatter lydklipp uten video. En rekke eldre prosjekter har blitt lagt på is ettersom at bloggeren går i gang med stadig nye prosjekter.

Sophie Elises verden

Sophie Elises verden er en realityserie som handler om bloggeren og hennes privatliv. I denne TV serien kan du følge den kjente toppbloggerens liv i hovedstaden Oslo. Denne TV serien har gått i flere sesonger på TV kanalen TV2 Sumo. Her kan du også følge hennes beste venner i nært samspill med bloggeren selv i mange private sammenhenger.

Den populære realityserien har blitt sendt på TV2 Sumo siden 2018. I tillegg til denne TV serien vil nok Sophie Elise bidra til en rekke andre underholdningsinnslag i tiden fremover. Sophie Elise skriver i bloggens siste innlegg at hun ikke klarer å forholde seg til negative kommentarer og tilbakemeldinger på innleggene.