Omtale av bloggen Caroline Berg Eriksen

Den mye omtalte bloggeren Caroline Berg Eriksen er først og fremst kjent for bloggen med navnet Fotballfrue som så dagens lys i 2009. Bloggen Fotballfrue fikk navnet med utgangspunkt i at Caroline er sammen med fotballspilleren Lars Kristian. Denne bloggen var en av Norges mest besøkte blogger i over fem år.

Fotballfrue fikk i 2010 mye kritikk fra Forbrukerombudet for å reklamere ulovlig på bloggen i forbindelse med bokomtaler. Fotballspillerkjæresten ble også beskyldt for å skrive falske kommentarer i bloggens kommentarfelt. Siden den tid har bloggen skiftet navn til Caroline Berg Eriksen.

Oversiktlige kategorier

Fotballfruen Caroline Berg Eriksen jobber fremdeles fulltid med å markedsføre bloggen sin og ikke minst sine motekolleksjoner. Bloggens kategorier er oversiktlige og består av eksempelvis Antrekk, Barnedåpen, Bolig & Interiør. I tillegg finner du kategorier som Bryllup, Fashion og Fototips.

Kategoriene finner du i en oversiktlige meny øverst til venstre. Her kan du scrolle deg ned for slik å finne frem til den kategorien som du selv ønsker. Bloggen inneholder fremdeles alle innleggene fra da den bar navnet Fotballfrue. Du finner enkelt frem til morsomme tilbakeblikk fra 2009 da Caroline begynte å etablere sin meget omtalte bloggkarriere.

Skjønnhet og trening

Caroline er kjent for å fremme et skjønnhetsideal som mange nordmenn ikke deler like fullt. Derfor finner du utallige blogginnlegg med fokus på skjønnhet og trening. Her kan du hente mye inspirasjon til ulike skjønnhetstrender. Likeså hvordan du styler både hår og make up etter de trendene som er aktuelle.

Den mye omtalte bloggeren Caroline har stor fokus på trening og treningsklær. Du kan derfor fint hente inspirasjon fra hennes mange blogginnlegg som tar for seg både treningsprogrammer og outfits i forbindelse med trening. Med lekre bilder og forklarende tekst forklarer Caroline hvordan du skal utføre de ulike øvelsene best mulig.

Fotballfrues Dagbok

Bloggeren er i dag utdannet som Journalist hos Norges Kreative Fagskole. Caroline har skrevet boken Fotballfrues dagbok som ble utgitt i 2012. Denne boken inneholder mange flotte private bilder som du gjerne ikke har sett tidligere. I tillegg byr boken på et stort innblikk på Carolines livsstil før hun ble mamma.

Denne boken byr også på populære matoppskrifter som ikke inneholder hvetemel og sukker. Du kan derfor lære deg mange triks om matlaging som du gjerne ikke kan fra før. Her finner du også mange nyttige tips til trening og treningsprogrammer. Her får du nyttig lesestoff som du vil sette pris på om du er interessert i livsstil, mote og trender.

Luksus VS. Budsjett

Den kjente trendsettbloggeren byr på mange innlegg som inneholder moter og trender dersom du er interessert i dette. En av de spennende kategoriene som Caroline har valgt å fokusere på i bloggene er Luksus VS. Budsjett. Hun fokuserer her på hvordan du kan oppnå den samme stilen ved å bruke rimelige versjoner av de mest kjente designmerkene.

I tillegg til trender innen moteklær og make up får du også innlegg som tar for seg bolig og interiør. Du får her spennende interiørtips som stadig er aktuelle om du liker å oppdatere deg om dagens interiørtrender. Bloggen har også mange innlegg som inspirerer til dekor i forbindelse med jul, Halloween og barnebursdager.

AB Workout Challenge

Caroline har tidligere i karrieren invitert sine mange lesere på ulike challenger som blant annet 30 Days Challenge. Her tas det opp ulike temaer i hele 30 dager som er aktuelle i den populære bloggeverdenen. Mange challenger går tilbake til da bloggeren blogget under navnet Fotballfrue.

Den siste challengen som Caroline har deltatt i er derimot av nyere dato. Her kan du følge med når hun deltar i AB Workout Challenge hvor hun inviterer følgerne til å være med på en 30 dagers utfordring som først er publisert på instagramkontoen til NetFit. I forbindelse med denne treningschallengen publiserer bloggeren en rekke flotte bilder av treningsøvelser.

Bloggen i sosiale medier

Du finner enkelt frem til de ulike sosiale mediekanalene til bloggen øverst til høyre. Ved å trykke på de ulike ikonene får du tilgang til Carolines Facebook, Instagram og YouTube kanal. Dette er kanalene som hun har valgt å fokusere på i forbindelse med å fremme bloggen og hennes karriere.

Sosiale medier blir flittig brukt til å fremme bloggen carolinebergeriksen.no. Dette gjør at det er enklere å få innsyn til hennes private livsstil. Sosiale medier blir også brukt til å fremme ulike former for annonse og reklameinnlegg. Dette for at du skal få tilgang til både gode tilbud og aktuelle konkurranser.

Deltok i Skal vi danse

Den kjente bloggeren Caroline Berg Eriksen har vært i medias søkelys siden starten av bloggkarrieren i 2009. Hun ble derfor invitert til å delta i den kjente dansekonkurransen Skal vi danse i 2014. Her klarte Caroline å danse seg frem til sending nummer 5.

I 2019 fikk hun atter en gang spørsmål om hun ville være med i en sending der hun skulle få lov til å være med å danse. Dette var en invitasjon som ble gitt på grunnlag av at hun tidligere har vært med i dansekonkurransen. Denne Skal vi danse sendingen fikk navnet navnet All Star.

Motekolleksjoner og is

Caroline har i den senere tid vært med på å designe kolleksjoner for både Adax, Bianco og HC Hair. Adax kolleksjonen som ble lansert i 2016 består av seks trendy vesker i en veldig flott design og kvalitet. I 2016 lanserte hun den første skokolleksjonen i samarbeid med den kjente merkevaren Bianco.

Bloggeren har også kommet med en kolleksjon av extensions i samarbeid med merket HC Hair. Dette er en kolleksjon som gjør at du enkelt kan få tilgang til de samme hårextensions som Caroline bruker selv. Bloggeren har også samarbeidet med Camilla Phil om å lansere en lavkalori-ispinne med navnet Frost.

YouTube kanal

Bloggen carolinebergeriksen.no har en velutviklet YouTube kanal å vise til i en av sine kategorier. Du får her tilgang til utallige YouTube videoer som byr på unike oppdateringer både i forhold til privatliv, livstil, skjønnhet og trening. Denne kanalen har mange abonnementer og er stadig oppdatert med nye videoer som du gjerne vil sette pris på.