Omtale av bloggen Trines Matblogg

Den populære matbloggen Trines mat eies av den tidligere juristen Trine Sandberg. Bloggeren Trine jobbet fulltid som jurist i Utdanningsdirektoratet før hun sluttet i jobben og ble fulltidsblogger i 2014. Hun har siden den gang gitt ut tre bøker som inneholder spennende oppskrifter som du gjerne ikke vil gå glipp av.

Trine har også figurert i media flere ganger i forbindelse med matlaging og matbloggen. Hun har blitt intervjuet av en rekke medier som blant annet Dagbladet og Aftenposten. Her har det vært et stort fokus på at Trine raskt skiftet karriere fra å være en jurist og til å blogge på fulltid.

Oversiktlige kategorier

Trines matblogg er en blogg som er oversiktlig og oppdatert på alle slags fristende matoppskrifter. Noen få ganger byr bloggeren på seg selv i form av små detaljer som flettes inn blant de mange innleggende om mat. I denne bloggen kan du velge mellom kategoriene Oppskrifter, Ukemeny og Tips & ting.

Dersom du besøker kategorien Oppskrifter kommer du til en side som inneholder en oversikt over temaer i forbindelse med mat som oppskrifter, drikke, menyer og diverse. Her kan du enkelt finne frem til dine oppskrifter med utgangspunkt i ulike anledninger. En av fordelene med bloggen er at den stadig oppdateres med gode middager i alle prisklasser.

Praktiske oppskrifter

I bloggen Trines mat finner du enkelt frem til enkle oppskrifter som du kan bruke uten å ha store kokkekunnskaper. Oppskriftene er presentert med utgangspunkt i ulike anledninger som maten passer til. Oppskriftene er kategorisert i kategorier som Frokost, Lunsj, Forrett og Middag.

Ved å trykke på en av oppskriftene får du enkelt frem en oppskrift som presenteres med flotte bilder og tekst. Hver oppskrift fungerer som et innlegg der du enkelt kan legge inn kommentarer som du gjør i andre blogger. Trine svarer deg derfor på spørsmål som er rettet til hver av oppskriftene under i kommentarfeltet.

Utgitte bøker

Den kjente matbloggeren Trine har utgitt tre bøker som tar for seg de mest populære oppskriftene i bloggen. Boken Trines Mat ble utgitt allerede i 2013 og inneholder mange av oppskriftene som hun har publisert i bloggen sin. Bloggeren ble også kåret til Årets beste matblogger 2014 i året etter.

Boken Trines Mat 2 ble utgitt i 2015 og ble godt mottatt av hennes følgere og nordmenn flest. I bok 2 ble det samlet en rekke spennende oppskrifter med middagsretter og desserter. I 2017 gav Trine ut boken Trine inviterer som inneholder mange gode oppskrifter til både hverdag og fest.

Lag din egen ukemeny

Hver uke presenterer Trine en spesialdesignet ukemeny i bloggen. De mange ukemenyene blir presentert i kategorien Ukemeny som du finner i menyen øverst på bloggens nettside. Hver og en oppskrift er presentert med gode bilder og en forklarende tekst som beskriver hvordan du skal lage maten.

Du finner her også budsjettvennlige ukemenyer som gjerne passer dersom du må vurdere prisene i forhold til månedsbudsjettet. Dersom du ikke har gjort unna juleforberedelsene før julen ringer inn kan du ta utgangspunkt i en av Trines Julemenyer som er arkivert i bloggens arkiv. Det er her et uendelig stort utvalg av ukemenyer å velge mellom selv for den kresne.

Samarbeid med Meny

Bloggeren Trine samarbeider med den populære matbutikken Meny. Du finner derfor en link i hvert innlegg som fører deg til en av Meny sine nettsider hvor du finner både oppskriftens ingredienser og den totale prisen. Dette er en populær funksjon som gjør at du hverken trenger å bruke mye penger eller tid på å forberede dagens middag.

Spennende matreiser

I forbindelse med matbloggerens store interesse for mat og spennende oppskrifter arrangerer hun matreiser for andre matinteresserte. Destinasjonen varierer stort og byr på sosialt samvær med andre som deler interessen for mat og kokkekunstner. På matreisen kan du ta del i det som Trine kaller for matvandring.

Matreisene som arrangeres av Trine planlegges godt i forveien for at deltakerne skal få mest ut av reisen. En matvandring vil tilsi at reisegruppen går fra sted til sted for å nyte god mat og drikke i flere restauranter på en dag. I tillegg til matvandring vil reisefølget få delta i spennende matkurs der du kan lære mye nytt om kokkekunster rundt om i hele verden.

Bloggen i sosiale medier

Trines matblogg benytter seg av flere sosiale mediekanaler for å nå ut til sine mange følgere. Du finner linkene til de populære sosiale mediekanalene som Trine bruker øverst til venstre. Her finner du ikonene til Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest og YouTube om dette skulle være av interesse.

Samtlige av de sosiale mediekanalene er stadig oppdatert med ny tekst, bilder og videoer. Både blogginnlegg og YouTube kanalen byr på utallige videoer som viser matlagingen i praksis. Dette gjør at du får muligheten til å følge Trines matlaging på video når du forbereder maten selv. Du kan på denne måten være sikker på at oppskriften blir fulgt riktig.

Kategorien Tips og ting

Hvis du er på jakt etter mer enn bare oppskrifter kan du enkelt finne dette under kategorien Tips og ting. Denne spennende kategorien byr på en rekke underkategorier som eksempelvis Matreiser, Baketips, Grilltips, og Nyttige Matlinker.

Dersom du lurer på noe i forbindelse med bloggen kan du se under kategorien Nye funksjoner for å finne svar på dine spørsmål. Den populære matbloggeren har også laget en oversiktlig FAQ som du kan finne blant kategoriene. Her er det en oversikt over svar på spørsmål som andre følgere har spurt om tidligere.

Vixen Influncer Awards

I 2019 stakk Trine av med juryens hederspris i Vixen Influencer Awards 2019. Denne prisen ble først og fremst tildelt bloggeren for hennes innflytelse på nordmenns matvaner. I 2017 ble Trines mat tildelt prisen Årets business på grunnlag av at bloggen har vokst til å bli en inntektskilde basert på utømmelige forretningsideer.

Trines mat er en spennende blogg for deg som liker mat og oppdaterte matoppskrifter som kan glede selv de som er kresne i matveien. I bloggen får du mye inspirasjon til hvordan du skal forbedre ukens måltider.