Omtale av bloggen Kristin Gjelsvik

I den kjente bloggen kristingjelsvik.no kan du følge bloggeren Kristin Gjelsvik fra Bergen. Her deler Kristin ulike øyeblikk fra sitt hverdagsliv sammen med sin samboer Dennis. Kristin Gjelsvik er både en influenser og en samfunnsdebattant som flere ganger har vært å se i mediesammenhenger.

Bloggeren Kristin ble først kjent da hun deltok i den mye omtalte realityserien Paradise Hotel allerede i 2012. Etter den tid har hun vært med i en rekke TV-programmer som Bloggerne, Camp Kulinaris og Torpet Kjendis. Den veltalende bloggeren er kjent for å fremme sine meninger mot  unaturlige skjønnhetsidealer og kroppspress.

Oversiktlige kategorier

Den populære bloggen Kristingjelsvik.no har en rekke kategorier som du finner øverst i menyen til høyre. Du kan enkelt velge hvilke kategorier som frister mest ved å trykke på spennende kategorifelt med navn som #Løkkatips, 10 ting-spalten, blogg og Beauty. Det presenteres også konkurranser og inspirasjon som du kan få mye glede av.

Ved å scrolle nedover den lange kategorilisten får du et godt utvalg av inspirerende kategorier som byr på reise, shopping og outfits. Noen av kategoriene tar for seg blogginnlegg helt tilbake til 2013. Du finner derfor mye informasjon om det Kristin var opptatt av i løpet av sin tidlige bloggekarriere. Dette er derfor en innholdsrik blogg som byr på mange gode innlegg.

Kategorien Baby og mammarollen

Kristin ble mamma for første gang i 2019 og har siden den gang skrevet en del koselige blogginnlegg om mammarollen. Bloggeren har sammen med realitykjendisen Dennis fått en liten gutt. Dette er en viktig hendelse som har fått mye oppmerksomhet både i media og i bloggen.

Her får du derfor et stort innblikk i hvordan det er å være nybakt mamma. Det kjente Paradise Hotel paret er åpne om sitt vegetariske kosthold og har valgt å ikke innføre kjøtt i kostholdet til sønnen. Dette er selvfølgelig et mye omdiskutert valg som ikke alltid blir like godtatt blant folk flest.

Bokutgivelse av boken Bra nok

I 2017 gav den kjente influenseren Kristin Gjelsvik ut boken Bra Nok. Denne boken tar opp temaet om hvordan vi i dag skal stå i mot det økende presset om et perfekt kroppsideal. Bra nok er en oversiktlig bok som mange av bloggens følgere anskaffet seg i forbindelse med boklanseringen.

Den samfunnsbevisste bloggeren er samfunnsengasjert og ønsker å påvirke nordmenn til å fokusere på andre verdier enn et perfekt kroppsideal. Boken ble utgitt av Cappelen Damm og fikk mye oppmerksomhet i media under lanseringsperioden. Du kan fremdeles lese inspirasjonsrike blogginnlegg om hvordan boken ble til og lansert.

Klesmerket StyleConnection

Bloggeren Kristin Gjelsvik har fått mye oppmerksomhet etter at hun måtte legge ned klesmerket med navnet StyleConnection. Bloggeren lanserte dette klesmerket allerede i 2014 og solgte klesmerket i en spennende butikk på Grünerløkka i hovedstaden. StyleConnection er et fargerikt klesmerke som fikk mye oppmerksomhet blant norske trendsettere.

Det var Kristin selv som designet fargerike kolleksjoner som ble godt likt av mange moteinteresserte. Bloggeren fikk mye oppmerksomhet på bakgrunn av sine egne kleskolleksjoner. Kristin klarte derfor raskt å skape seg et trendy image som passet godt inn i tiden. Derimot har hun i dag bestemt seg for å fokusere på andre ting som hun mener var viktigere for henne.

Tilgang til sosiale medier

Du finner ikoner til sosiale medier som Facebook, YouTube, Snapchat og Instagram øverst til venstre i bloggen. Når du trykker på ikonene får du raskt tilgang til inspirasjonsrike mediekanaler som er tilknyttet bloggen. Her finner du gjerne oppdaterte og private bilder fra Kristins givende hverdagsliv.

Kristin har i stor grad fokusert på å promotere klesmerket sitt StyleConnection. De sosiale mediekanalene er derfor ikke helt oppdatert etter at klesmerket ble nedlagt. Derimot er Instagram kontoen hennes aktiv og byr på mange morsomme bildeglimt fra hennes hverdagsliv og karriere.

Paradise Hotel i 2012

Kristin og hennes nåværende samboer Dennis deltok i Paradise Hotel allerede i 2012. Opptaket av den mye omtalte realityserien fant den gang sted i Mexico. Det var denne serien som gjorde at Kristin og Dennis fant hverandre. To år senere flyttet de sammen i Kristin sin leilighet i Oslo.

Deltakelsen i Paradise Hotel er sannsynligvis årsaken til at Kristin karriere skjøt fart. Bloggeren startet sin bloggekarriere i forbindelse med design og salg av klesmerket sitt StyleConnection. Hun fikk mye publisitet og jobbet den gang  aktivt med å fremme sin karriere som blogger og designer.

Challenge til sine følgere

Bloggeren har flere ganger arrangert en challenge med ulike motivasjonsfaktorer på bloggen sin. Ettersom hun er vegetarianer har hun invitert sine følgere til en 7 Day Vegan Challenge. Dette er en challenge som presenteres som en bestemt bloggkategori der du finner et stort mangfold av fristende oppskrifter til veganmat.

Kristin har også invitert sine følgere med på en aldri å liten 40 Days Challenge der hun lister opp 40 spørsmål som hun skal besvare og skrive et innlegg om hver dag i 40 dager. Dette har gitt følgerne hennes et stort innblikk i hennes private meninger om de mange nære ting.

Populær videoblogg

I kategorioversikten som du finner på bloggen kan du enkelt lete deg nedover til kategorien som betegnes som Videoblogg. Her kan du finne en rekke morsomme videoblogginnlegg som bloggeren har laget alene eller sammen med sin samboer Dennis.

Det tas i denne sammenhengen opp temaer som hverdagsliv, synspunkter, trender og andre temaer som fenger bloggeren til enhver tid. Du finner garantert et videoblogginnlegg som fenger interessen din om du blar deg nedover de mange innleggene på siden. I videoblogginnleggene diskuteres viktige og mindre viktige samfunnsproblemer.

Flere TV-programmer

Kristin har deltatt i utallige TV programmer siden hun deltok i realityserien Paradise Hotel. I forbindelse med graviditeten i 2019 var hun aktuell i det populære programmet Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3. Etter at babyen kom til verden har hun vært aktuell som en av deltakerne i TV-programmet Norske kjendismødre.

Den innflytelsesrike bloggeren har også deltatt i det populære programmet Firestjerners middag. Grunnet kjendisstatusen i Norge har Kristin Gjelsvik hatt mange gjesteopptredener i kjente TV-programmer på flere av de norske TV-kanalene.