Omtale av bloggen Pilotfrue

Bloggen Pilotfrue.blogg.no tilhører den kjente bloggeren Julianne Nygård som er kjent fra deltakelsen i TV serien Bloggerne. Julianne er gift ed Ulrik som er ansatt som Pilot i det velkjente flyselskapet Norwegian. Juliane s blogg kan derfor sies å være i lik sjanger som andre kjente frueblogger som blant annet den tidligere bloggen Fotballfrue.

Bloggeren oppdaterer innleggene sine jevnlig med innhold som handler om mot, skjønnhet, trening og interiør. Du får også tilgang til oppdateringer av populære innlegg som Ukens spørsmål og var her svarer Juliane på personlige spørsmål som er stilt av bloggens lesere og følgere.

Oversiktlige kategorier

Bloggen Pilotfrue byr på en oversiktlig nettside der du enkelt finner frem til mange aktuelle kategoriene som du er på jakt etter. Oversikten over hvilke kategorier som går igjen i bloggen finner du øverst i midten på bloggens nettside. Her får du tilgang til innlegg som er kategorisert i mange spennende kategorier.

Dette er blant annet kategorier som #Wingwoman, Bryllupsplanlegging, gravid, hår og helse. Du får også tilgang til innleggesom byr på spennende konkurranser i kategorien Konkurranser. Du finner en kategori som heter Video. Denne kategorien gir deg direkte innsyn til videoer som er laget av Julianne og hennes mann.

Julianne var med i Bloggerne

Bloggeren Julianne var med i den kjente realityserien Bloggerne i sesong 8, 9, 10 og 11. Her deltok også hennes mann Ulrik. De har sammen bygget seg opp en karriere i forbindelse med bloggen Pilotfrue. I 2019 ble det derimot kjent at paret har bestemt seg for å slutte i reality TV-serien Bloggerne. Pilotfrue og ektemannen hadde da deltatt i fire sesonger.

Paret planlegger derimot å fortsette med andre og interessante prosjekter i stedet. I den siste episoden åpnet paret opp for at seerne skulle få møte sønnen. Bloggerne er en kjent reality TV-serie som viser hverdagen til mange av de mest populære bloggerne som er aktive med innlegg hver dag.

Podcasten Julianne & Ulrik

Bloggeren Julianne annonserte i oktober 2019 at hun og ektemannen skulle sarte med sin egen podcast. Denne podcasten fikk navnet Julianne& Ulrik – Uten filter. Her får du følge det populære paret som foreldre til sønnen i deres hverdag. I disse lydklippene er paret mer åpne enn noen gang om hva som påvirker deres aktive hverdag.

De har blant annet bestemt seg for å ansette en aupair som skal hjelpe til i hverdagen med husarbeid og barnepass. Paret røper også i en av podcastene at de ønsker et barn til. Å dele podcaster gjør at følgerne til Julianne ikke kommer like tett på hennes privatliv som de gjorde i realityserien Bloggerne.

#Wingwoman

Bloggen Pilotfrue  var i utgangspunktet en blogg som skulle vise noe av hverdagen til Julianne som var samboer med en pilot. Jobben som pilot krever at du er mye borte fra hjemmet i lengre perioder og derfor ikke får se din samboer like mye som i andre parforhold. Julianne tilbringer derfor mye av hverdagen alene uten Ulrik.

I kategorien #Wingwoman får du tilgang til en rekke innlegg som handler om tilværelsen sammen med en ektemann som er pilot i et av Norges mest kjente flyselskaper. Her kan du lese om parets hverdagsliv og ferier.

Egen kolleksjon med extensions

Som mange bloggere har Julianne et stort forbruk av extensions. I den forbindelse har hun samarbeidet med det kjente merket Luxushair som byr på extensions i god kvalitet. Julianne påpeker at produksjonene av denne kolleksjonen foregår på en etisk og forsvarlig måte.

Julianne har vært aktivt med i prosessen av hvordan hennes kolleksjon av extensions blir designet. Ifølge bloggeren har det vært et stort fokus på både kvalitet og design. Bloggeren har selv brukt extensions i tolv år. Du kan derfor lese om hår og tips i kategorien Hår som du finner øverst i bloggen.

Bloggen i sosiale medier

Pilotfrue er en av få blogger som ikke har linker til sine sosiale mediekanaler. Du finner derfor ikke link til Julianne sosiale medier. Derimot kan du dele innleggene som hun legger ut på Facebook ved å trykke nederst til høyre under hvert innlegg.

Selv om ikke Julianne linker til sine sosiale medier på bloggen finner du enkelt frem til hennes sosiale mediekanaler ved å foreta et søk på Google. Instagramkontoen til bloggen Pilotfrue er oppdatert og åpen for offentligheten om du er interessert i å følge bloggen der. Hun har også en Facebook side som også publiserer bloggens innlegg.

Pilotfrue i media

Julianne her profilert i media en rekke ganger i forbindelse med bloggen Pilotfrue. I tillegg til sin deltakelse i den populære TV serien Bloggerne har hun også blittintervjuet en rekke ganger i media. Både Se og hør og Side2 har publisert artikler om Julianne og hennes blogg og hverdag med ektemannen Ulrik.

I en forbindelse har det blitt tatt opp temaer som handler om eksempelvis foreldrerollen og hverdagslivet. Media er også interessert i inntekten som Julianne har oppnådd i forbindelse med bloggen. Julianne har blitt noe kritisert for at hu og ektemannen Ulrik har valgt å ansette en aur pair.

Challenge i bloggen

De fleste av de norske bloggerne er med på ulike challenger i forbindelse med bloggen. Dette er også en utfordring som eieren av bloggen Pilotfrue har tatt seriøst. Hun har siden bloggkarrieren startet vært med på flere challenger både i forbindelse med trening, skjønnet og helse.

Hun har eksempelvis vært med på en 28 dagers challenge der hun ble utfordret til å bruke et serum på huden både morgen og kveld. Julianne har også vært med på en 30 Days Challenge som gikk ut på å hoppe hoppetau i minimum 20 minutter hver dag i hele 30 dager.

Videoblogg oppdateringer

Den kjente bloggeren Julianne har vært aktiv med å publisere innlegg med fokus på videoblogging. Du får blant annet være med på parets prøverørsrunder før sønnen Severin kom til verden. Ektemannen Ulrik er også med på de mange videoblogginnleggene som stadig viser paret fra nye sider.

Bloggen Pilotfrue er ikke profilert med en egen YouTube kanal. Du kan derimot følge paret i tidligere sesonger av Bloggerne og i deres Podcaster.