Omtale av bloggen Funkygine

Den populære bloggen Funkygine.com byr på aktuelle temaer innen trening, helse, reise og familieliv. Dette er en blogg for deg som liker å være aktiv og som liker å hente inspirasjon fra treningsblogger. Her finner du en rekke unike innlegg som stadig er like aktuelle for deg som liker å ha en aktiv og underholdende hverdag med familien.

Eieren av bloggen Funkygine er den velkjente bloggeren Jørgine som allerede har vært mye aktuell i den norske underholdningsbransjen. Jørgine har blogget siden 2014 og har siden den gang vært med  i en rekke TV programmer. To av TV programmene er blant annet den populære dansekonkurransen Skal vi danse og Bloggerne. Jørgine har også vært med i den kjente serien Bloggerne.

Oversiktlige kategorier

Bloggen Funkygine er lagt opp til at du enkelt kan finne frem til de kategoriene som du ønsker. Du finner her en flott oversikt over kategorier som Trening, Treningsprogrammer, Mat, Oppskrifter, Familie, Reise og Bryllup. Du får derfor raskt innsyn i den flotte bloggen som byr på mer enn bare mote og skjønnhet.

I denne bloggen får vi også følge ektemannen og deres liv sammen i den vakre boligen som ligger på Jessheim. Jørgine er veldig opptatt av både kosthold og trening. Dette er derfor en viktig del av blogginnleggene som jevnlig blir oppdatert. Bloggen inneholder mange flotte bilder, innholdsrik tekst og videoer.

Trening og privatliv

I den populære bloggen deler bloggeren Jørgine en rekke treningsvideoer og treningsøvelser som er ment som inspirasjon til treningsglade følgere. Den kjente 30 åringen legger opp til en aktiv hverdag som stadig byr på nye utfordringer.

Som norskitaliensk blogger henter hun også inspirasjon fra sitt andre hjemland Italia. Jørgine er også kjent for å ha en meget sprek familie som alle får sin del av oppmerksomheten i denne populære bloggen.

Utgitte bøker

Bloggeren henter også inspirasjon fra det italienske kjøkken og har gitt ut en fristende bok med oppskrifter sammen med sin italiensk pappa. Boken Våre beste pastaretter ble utgitt i 2019 og byr på utrolig mange italienske familieoppskrifter. Her deler hun også historien om sine italienske røtter.

Den profilerte bloggeren Jørgine gav ut sin første bok Sterk utenpå, sterk inni i 2018. Denne boken byr på en personlig historie som mikses sammen med en rekke treningstips. I denne boken finner du også treningsprogrammer, tips og inspirasjon som kommer enhver som er treningsinteressert til gode.

Inspirasjon til ukesmeny

Funkygine legger ut enkle oppskrifter på raske middager som du kan lage i en hektisk hverdag. Her finner du flotte bilder som garantert gir deg den matinspirasjonen som du trenger for å bli inspirert til å lage hverdagsmat. Dette er middager som byr på en sunne ingredienser som du finner i dagligvarebutikken nær deg.

I tillegg til en spennende ukesmeny kan du finne inspirasjon til sunne middagsretter som bidrar til et riktig og sundt kosthold. Du finner her enkle og asiatisk inspirerte oppskrifter og en rekke pastaoppskrifter som du absolutt kommer til å like. Sunne salater gir deg inspirasjon til å lage gode middager og varme lunsjer til hele familien.

Hent treningsinspirasjon

Funkygine er en blogg som inspirerer til å opprettholde en aktiv hverdag selv om du har barn. Denne bloggen passer derfor til deg som ønsker å få et innblikk i hvordan du skal spise sunn mat og trene riktig. Både Jørgine og fotballektemannen legger stadig ut givende treningsvideoer som gir deg veiledning i hvordan du skal trene riktig.

Bloggeren er blant annet personlig trener og har i den forbindelse publisert en rekke treningsprogrammer på bloggen. Du finner enkelt frem til de treningsprogrammene som du mener passer best for deg. Hvert enkelt treningsprogram blir presentert med gode bilder og forklarende tekst. Dette er trening som både passer hjemme og i treningsstudio.

Bloggen i sosiale medier

Bloggen Funkygine gir deg en raskt oversikt over hvilke sosiale medier Jørgine har valg å bruke i bloggen sin. Øverst til venstre finner du ikoner som gir tilgang til eksempelvis Facebook, Instagram, YouTube og Snapchat. Dette er alle sosiale medier som bidrar til at bloggens følgere enkelt kan finne frem til Jørgine sine personlige øyeblikk som hun deler aktivt.

Du kan derfor følge bloggen på flere sosiale medier der du oppdateres med ulike nyheter og hendelser i Jørgine sitt liv Du får også tilgang til utallige oppskrifter og treningstips i de ulike innleggene. Det er derfor ikke rart at hun har klart å skaffe seg en stor følgerskare i forhold til mange andre norske bloggere.

Andreplass i Skal vi danse

I 2019 kom Jørgine på andreplass i TV showet «Skal vi danse». Du kan derfor følge henne gjennom forberedelsene til den store finalen ved å lese i bloggen. Ved å bruke søkefunksjonen finner du enkelt frem til de innleggende som tok for seg forberedelsene før de mange TV sendingene.

Forberedelsene til «Skal vi danse» krevde mange treningsøkter som har blitt dokumentert i noen av blogginnleggene. Her beskriver hun også hvor belastende deltakelsen var for henne i form av både innsats og prestasjon. I forbindelse med deltakelsen i utgaven av den norske dansekonkurransen «Skal vi danse» blir det presentert en rekke bilder i bloggen.

Funkygine Challenge 2020

I forbindelse med bloggen til Jørgine ble det i 2019 arrangert en stor treningsevent i samarbeid med Egmont Live. Denne treningseventen ble arrangert sammen med flere dyktige instruktører som gav alt for at deltakerne skulle få en flott treningsdag. I løpet av denne aktive dagen ble det tid til både sosiale aktiviteter og trening.

Funkygine Challenge 2020 er en treningsevent som Jørgine og hennes samarbeidspartnere arrangerer sommeren 2020. I tillegg til harde treningsøkter vil du også få muligheten til å shoppe, besøke stands og ikke minst spise god mat. Dette har tidligere vært en givende happening for mange av Jørgine sine treningsglade følgere.

Bryllup og reise

I bloggen Funkygine dokumenteres bryllupsforberedelsen med gode bilder og en rekke detaljer. Hvis du er interessert i bryllup vil du finne mye inspirasjon til ditt eget bryllup under kategorien Bryllup. Siden Funkygine har en italiensk pappa er det også duket for mange gode reisetips til blant annet Italia om du leser i kategorien Reise.