Omtale av bloggen Sraad

Isabel Raad er en av Norges mest kjente bloggere og har blogget siden 2012 på bloggen Sraad. Isabel ble først og fremst kjent grunnet en deltakelse i Paradise Hotel. I tillegg er hun kjent for sine mange plastiske operasjoner og en vanskelig barndom. I bloggen sin fokuserer hun mye på innlegg som handler om mote og skjønnhet.

I tillegg til skjønnhet og trender byr bloggeren på en rekke innlegg som beskriver hverdagen. Her får du innblikk i temaer som interiør og shopping. Bloggen byr også på mange kategorier som omhandler feriereiser til drømmedestinasjoner som Dubai og Los Angeles. Isabel byr også på seg selv i sine mange videblogginnlegg som hun har publisert på YouTube.

Oversiktlige kategorier

Bloggen Sraad.blogg.no er oversiktlig og byr på en rekke interessante kategorier som blant annet Antrekk, Reise og Livet i Marbella. Du finner også kategorier som Ukens spørsmål, Personlig og Sminke og hår. Isabel er veldig opptatt av mote og trender. Mange av antrekkene hennes består av av designmerker som Gucci og Louis Vuitton.

Du finner også kategorier som Throwback Thursday som omfatter innlegg som tar opp temaer som eksempelvis tilværelsen som elev på videregående. I tillegg får du innlegg som gir svar på mange spørsmål om uken som har gått. Dersom du ønsker å lese tidligere innlegg kan du scrolle i arkivet i menyen som du finner ved siden av kategorier.

Bokutgivelsen av Shirog

Boken Shirog ble utgitt i 2018 av forlaget Egmont. Publ. Tittelen til boken er Isabels opprinnelige navn Shirog. Hun valgte senere å skifte navn til Isabel. Isabel hadde en traumatisk barndom som var preget av vold og rus. Dette endte med at hun som 11 åring oppsøke barnevernet selv for å be om hjelp. Hun ble deretter plassert i fosterhjem.

Det ble etter hvert vanskelig for Isabel å bo i fosterhjemmet og hun fikk derfor lov til å flytte i egen bolig da hun var 17 år. Da hadde hun allerede klart å få diagnosen anoreksi. Livet frem til da hadde vært mye preget av rus, vold og barnevernsmøter. På grunn av den vanskelige barndommen utviklet Isabel selvmordstanker.

Mote og reiser

Bloggen Sraad byr ellers på innlegg om mote og trender. Hun har garderobeskapet sitt fullt av klær, sko og tilbehør som gjerne ikke alle andre har. Du finner derfor spennende lesning om de nyeste trendene og outfits som hun bruker lang tid på å sette sammen.

Du finner du også utallige innlegg fra spennende utenlandsreiser til destinasjoner som blant annet Thailand og Marbella. Hun har også publisert innlegg som beskriver de mange reisene til noen av Norges flotteste byer som Trondheim og Bergen.

Isabel tipser og Ukens spørsmål

I kategorien Isabel tipser får du oppdaterte innlegg om blant annet makeup og sminketips. Her kan du derfor finne god og nyttig inspirasjon dersom du er på jakt etter de nyeste sminketrendene. Kategorien inneholder også innlegg om mange nyttige og morsomme shoppingtips, julegavetips og rabatter.

I kategorien Ukens spørsmål finner du svar på en rekke spørsmål som bloggens følgere og lesere har stilt til Isabel. Dette er spørsmål som omhandler en rekke detaljer som blant annet make up eller anbefalinger. Du kan også lese om hvilke restauranter hun foretrekker i Norge og i utlandet.

Bloggen i sosiale medier

Dersom du ønsker å finne Isabel og bloggen hennes i sosiale medier kan du enkelt se linker til de sosiale mediekanalene hun bruker øverst på nettsiden. Her vises ikonene for Snapchat, YouTube og Instagram. Du har derfor muligheten til å følge henne på sosiale medier om du ønsker dette.

Linken til Snapchat virker ikke og fører deg derfor ikke videre til en aktiv side. Linken til YouTube fører deg videre til Isabel sin oppdaterte YouTube Kanal. Her får du oppdateringer av Isabels sine tanker og synspunkter om blant annet skjønnhetsoperasjoner og sminketips. Instagramkontoen til bloggeren er aktiv og viser blant annet sminketrender.

I Paradise Hotel

Isabel deltok i realityserien Paradise Hotel for første gang i 2015. Isabel mener selv at hun har forandret seg mye siden 2015. Etter deltakelsen i Paradise hotel har livet forandret seg for Isabel. Isabel har siden den gang valgt å fokusere på blogging som i dag opptar mye av tiden til den kjente bloggeren.

I 2018 var Isabel med i Paradise Hotel en gang til som en av realityseriens tidligere deltakere. Hun har derfor vært med i den mye omtalte TV-serien to ganger. Dette er er en realityserie som fører med seg mange intriger og konflikter mellom deltaker. Hjemsendelsen av Isabel i sesong 10 fikk derfor mye oppmerksomhet.

Isabel i media

Den kjente bloggeren har fått mye oppmerksomhet i media grunnet hennes deltakelse i Paradise Hotel. Hun har også fått stor oppmerksomhet for de kosmetiske operasjonene som hun har fått utført i de senere årene. Isabel har derimot mange lesere som følger bloggen og hennes daglige oppdateringer.

Boken Shirog omhandlet et tema som mange gjerne ønsker at skal belyses mer i norsk presse. Isabel fikk derfor mye oppmerksomhet i forbindelse med boklanseringen og har solgt en rekke bøker. I forbindelse med både deltakelse i Paradise Hotel og boklansering har hun blitt intervjuet flere ganger av blant annet Se og hør og VG.

YouTube kanal

Dersom du scroller nedover i bloggens kategorier finner du kategorien YouTube videoer helt nederst. Her har Isabel valgt å publisere innlegg som inneholder YouTube videoer som hun publiserer på sin populære YouTube kanal. Disse videoene er ganske uformelle og har ofte en morsom vinkling. Her får du et innblikk i Isabel sin livstil og personlighet.

YouTube kanalen til bloggen Sraad.blogg.no inneholder også glimt av hennes beste venner og bekjente. Denne kanalen er oppdatert og byr på utrolig mange morsomme samtaler der Isabel og hennes samarbeidspartnere byr på seg selv. Du finner også videoer som er laget i forbindelse med hennes spennende reiser.  

Populær blogg

Den tidligere reality-deltakeren Isabel oppdaterer jevnlig den populære bloggen sin. I den forbindelse byr hun på nyheter om både trender innen både make up og mote som du sikkert vil sette stor pris på. Bloggen har fått mye oppmerksomhet siden hun publiserte sitt første innlegg i 2012.