Spis sunn mat i hverdagen med en matkasse

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Å spise sunt henger ofte sammen med å spise variert – og det kan være vanskelig i en travel og hektisk hverdag, hvor overskuddet ikke er til å finne. Først skal det legges en matplan med sunne og næringsrike middager, så skal det handles og bæres matvarer, og før man kommer til selve matlagingen, er lufta gått ut av ballongen.

Heldigvis kan en matkasse være svaret på dine problemer, når du prøver å innlemme sunnere og mer varierte spisevaner til hverdag. Med de lekre matkassene fra HelloFresh slipper du for å finne på nye retter selv, og du trenger hverken å slepe varer hjem eller styre med planlegging og innkjøp.

Spennende oppskrifter og ferske råvarer levert til døren

Med HelloFresh kan du få matkasser levert direkte til døren hver eneste uke – fylt med ferske ingredienser og spennende oppskrifter på sunne og næringsrike middager. Matkassen inneholder nemlig alt det du skal bruke for å kunne lage gode måltider helt fra bunnen av.

Du eneste du trenger å gjøre, er åpne kassen og tilberede maten selv, ettersom alle retter og råvarer er nøye utvalgt på forhånd. Hvis du selv ønsker, kan du selvfølgelig ha en finger med i spillet når det gjelder hvilke oppskrifter du får levert. Uansett om du velger å lage maten alene eller som en hyggelig fellesaktivitet for hele familien, er vi sikker på at middagen blir forvandlet til en ren fornøyelse.

Digg mat og god samvittighet

Det kan kanskje føles som en smule kongelig å få alle matvarene levert til døren, men du har ikke den minste grunn til å skamme deg, hvis du kjøper matkasser fra HelloFresh. Ikke nok med at maten er sunn, den er også klimavennlig og bæredyktig. Eksempelvis er ingrediensene perfekt porsjonert, som fører til både enklere tilberedning, men ikke minst også mindre matsvinn.

I tillegg blir den tradisjonelle forsyningskjede fra produsent til middagsbordet ditt forenklet, når det er færre mellommenn – det betyr ganske enkelt at både CO2-avtrykket og matsvinn forminskes. Ingrediensene i matkassene stammer også utelukkende fra de beste produsentene. Lokale råvarer og høy kvalitet prioriteres, så maten i kassen ikke har reist tusenvis av kilometer for å lande på middagsbordet ditt.

Velg kassen som er tilpasset deg

Alle familier er selvfølgelig ikke like. Derfor er det viktig at en god matkasse ikke er “one size fits all”, men som i stedet kan tilpasses til den individuelle smak og behov.

Lurer du på hvilken matkasse som passer til din familie? Hos HelloFresh kan du velge om matkassen din skal være familievennlig, vegetarisk, raskt og enkelt å lage, kalorismart, inneholde fisk og grønnsaker, eller bare en klassisk modell med litt av alt. I tillegg kan du selv tilpasse matkassen til antallet av personer som det skal lages mat til, samt hvor mange kasser du vil motta – på den måten står du ikke plutselig med mer mat enn du selv kan spise.

En oversiktlig og lett hverdagsløsning

Med andre ord forenkler en matkasse veien til sunn, nærende og variert middagskost i hverdagen. Lange handlelister og uendelige turer på butikken slipper du for, og den sparte tid og energi kan brukes til andre gjøremål og gleder.

Det er superlett å komme i gang. Start med å klikke deg inn og bestill din første kasse, og så er du allerede godt i gang. Deretter får du en matkasse på døren, som er fylt med oppskrifter og ferske ingredienser, klar til at du kan lage noen gode måltider. Hos HelloFresh er det dessuten ingen bindingsperiode, så du kan alltid melde deg av igjen, hvis du ombestemmer deg.

Et billede, der indeholder person, frugtAutomatisk genereret beskrivelse