Omtale av bloggen Ida Wulff

Toppbloggeren Ida Wulff er allerede kjent i Norge som eieren av den populære bloggen Idawulff.no. I følge Ida startet hun å blogge allerede som 16 åring i etterkant av en skoleinnlevering. I dag er bloggen hennes levebrød og oppdateres jevnlig med innlegg om hennes hverdagsliv. Ida er forlovet med Dennis som hun møtte i forbindelse med bloggen.

Ida er en blogger som byr på spennende blogginnlegg som handler om alt fra reise, mat og førerkortet. Bloggeren har skrevet blogg i mange år og har ikke slettet noen av innleggene. Du kan derfor lese om eksempelvis da hun tok førerkortet i 2014 og om mange av hennes ferier i utlandet.

Oversiktlige kategorier

Bloggen Idawulff.no er en oversiktlig blogg som gir et stort innblikk i privatlivet til en av Norges mest kjente bloggere. Du finner enkelt frem til de ulike kategoriene ved å se på kategoriene øverst til venstre på bloggen. Her finner du spennende kategorier som blant annet Hverdagsliv, Reise, Serietips og musikk.

Ettersom bloggeren har publisert blogginnlegg i mange år kan du lese mange innholdsrike blogginnlegg som ble skrevet da hun var yngre. Hun legger stor vekt på studier, kjæresten, interiør og boligstyling. Bloggen gir deg en enkelt oversikt over de mange innleggene som har blitt skrevet ved å presentere et forsidebilde med tekst på hvert innlegg.

Bloggen i sosiale medier

Ida presenterer bloggen i to ulike sosiale mediekanaler som du finner link til øverst til høyre på nettsiden. Dette er de to sosiale mediekanalene Facebook og Instagram. Instagramkanalen er aktiv og oppdateres stadig med nye bilder og innlegg. Du får derfor et stort innblikk i Ida sitt private liv i form av både bilder og tekst.

Dersom du ønsker å dele et av Ida sine innlegg kan du benytte deg av delefunksjonen som du finner øverst på hvert innlegg. Du kan her dele på både Facebook og Twitter. Dette er funksjoner som gjør at du enkelt kan dele innleggene med dine venner og kjente på dine sosiale mediekanaler slik du selv ønsker.

Serietips og musikk

Det er i dag flere av bloggerne som i stor grad fokuserer på innlegg med temaer som musikk og underholdning enn tidligere. Ida Wulff har laget en egen kategori som dekker dette temaet. Her presenterer hun jevnlig serietips og musikk som hun setter stor pris på. Det er alltid morsomt med en ny serie som kan sees når helgen kommer.

I denne kategorien får du mange gode tips til gode serier som du kan se når du har fri fra skole og jobb. Ettersom bloggeren Ida studerer til en mastergrad bruker hun enhver friperiode til å se på gode serier. Hun deler sine erfaringer med deg og introduserer derfor en rekke ulike serier som sikkert vil passe for deg også.

Paraplyer og Q/A

Ida publiserer jevnlig innlegg i kategoriene Paraplyer og Q/A. Dette er kategorier som ikke er å finne hos mange andre bloggere. Kategorien Paraplyer tar for seg en rekke temaer som i dette tilfellet omfatter pinlige og negative situasjoner. Her listes det opp utallige punkter med kritiske synspunkter og tanker.

Kategorien Q/A tar for seg ulike spørsmål som besvares i mange innlegg. Her svarer hun på spørsmål som stilles av sine følgere. Dette er personlige spørsmål som gjør at bloggen kan virke mer interessant for flere lesere.

Ida tipser

Mange bloggere får jevnlig tilgang til en rekke sponsede produkter som skal testes. Resultatet publiseres gjerne i innlegg i sammenheng med gode bilder og tekst som skal få leseren til å kjøpe produktet. Ida har derimot flere innlegg der hun tester usponsede produkter.

Toppbloggeren legger også ut gode beskrivelser og bilder av sine favorittprodukter som hun ikke klarer å leve uten. Det er derfor mye informasjon å finne om temaet mote og skjønnhet i kategorien Ida tipser. Denne kategorien oppdateres jevnlig og er fremdeles en slager blant Ida sine følgere.

Studier og reiser

I forbindelse med bloggerens masterstudier kan du lese om studier og eksamensdager. Her kan du også få med deg hva Ida gjør i fritiden når hun ikke tilbringer tiden på skolebenken. Eksamensperiodene er gjerne hardere enn du tror og fører til mange harde dager med intens lesing.

En annen kategori som er verdt å få med seg er Reise. Denne kategorien tar for seg en rekke innlegg som omhandler Ida sine reiser og reisetips. Her får du gode innlegg som både er skrevet under reisen og etter at reisen er vel overstått. Ida har skrevet innlegg om sine reiser til både Miami og København.

Matoppskrifter

I bloggen til Ida får du tilgang til spennende matoppskrifter som hun stadig publiserer i sine innlegg under kategorien Mat. Her kan du lese oppdaterte innlegg der også samboeren tar del i matlagingen. I denne kategorien får du også tilgang til interiørtips i forbindelse med dekking av bord.

Ida setter pris på sunn mat og bruker tid på å formidle sine matoppskrifter i sine blogginnlegg. Du finner derfor en rekke sunne oppskrifter til både salater og fiskeretter. Det flotte med bloggere som fokuserer på mat og oppskrifter er bant annet at de benytter seg av detaljerte bilder og tekst slik at du enkelt kan lage maten selv.

Vlogs

Vlogs er en populær form for blogging som mange toppbloggere benytter seg av for å formidle innhold til sine følgere. Ida har publisert seks Vlog-innlegg som tar for seg hvert sine aktuelle temaer. Alle seks innleggende blir presentert ved bruk av et forsidebilde med tekst.

Her får du Vlog-innlegg som tar for seg temaer som junkfood, bloggkarrieren og nytt hjem. Du får også møte Ida sin samboer Dennis som også er med på Vlog-innslagene. Disse innleggene finner du i bloggens arkiv under kategorien Vlog.

Konkurranser

I denne bloggen presenteres en rekke konkurranser der du kan vinne flotte premier. Derimot er dette konkurranser som ikke er oppdatert siden 2016. Dersom du ønsker å lese eldre innlegg kan du enkelt finne disse i arkivet som er å finne i menyen øverst til venstre. Ved å scrolle nedover i menyen kan du finne innlegg som er datert helt tilbake til 2009.

https://www.youtube.com/watch?v=tKWctQfNP_I