Hent inspirasjon fra norske tur-bloggere

Etter an pandemien traff oss alle sammen, er det som at norsk natur og turliv har fått et skikkelig oppsving. Og det er jo ikke akkurat så rart. Det har jo ikke vært så veldig mange andre muligheter når det kommer til å reise på ferie, og det er mange som plutselig har fått opp øynene for hvor fantastisk landet vårt faktisk er – og ikke minst hvor mange fantastiske muligheter vi har for både by og natur rundt omkring i Norge. Og norske bloggere kan også takkes for dette oppsvinget!

Det å være influenser i Norge kan se veldig forskjellig ut. Vi har alle de samme, klassiske kategoriene av bloggere som alle andre steder i den vestlige verden har, der interiør, mote, sminke og barn ofte tar hovedfokuset, men vi har også noen ganske unike kategorier av bloggere i Norge. Dette er bloggere som reiser på toppturer, tar oss med på road trip rundt i Norge og ikke minst viser oss alle de tingene vi går glipp av hvis vi ikke drar på Norgesferie.

Bytt ut Dubai med Lofoten

Norske bloggere har vært ute i hard vind den siste tiden for å reise til Dubai. Ikke bare på grunn av pandemien og risikoen ved å potensielt ta med seg smitte hjem, som følge av å ikke høre på retningslinjene til de norske myndighetene – men også på grunn av bruddene de gjør på menneskerettighetene. Bloggerne som legger turen til Lofoten og tar turen med tog nordover er kanskje litt større brukere av Hittegodskontoret fordi man oftere glemmer ting på den typen turer, men det er også turer det står mye mer respekt av.

Hvorfor reise til Dubai når man kan bade i midnattssol i Lofoten – et av de aller flotteste og aller mest norske tingene man kan gjøre. Helt uten brudd på verken regler og retningslinjer rundt smittevern eller menneskerettigheter. Norge er jo en nasjon der vi setter stort fokus på både natur i seg selv, men også turkultur, så dette er noe som virkelig kan gjøre at man føler seg enda mer som en norsk friskus enn det man gjorde før.

Oppdag Norge

Det å oppdage Norge på denne turen er nemlig ikke bare noe man kan eller burde gjøre hvis man er opptatt av friluftsliv, men noe som man absolutt kan få stor glede av, til tross for at man kanskje ikke har tenkt over at det å dra på Norgesferie eller være ute i naturen har vært noe for deg. For det er noe helt unikt med norsk natur som virkelig gjør inntrykk når man står ovenfor fjorder, fjell, midnattssol og det vakre havet vårt. Det er noe som kan få den verste sofagrisen engasjert.

Det å la seg inspirere av de mange, fine bloggerne og influensene som setter fokus på Norge, tur og friluftsliv, er en veldig god måte å bli bedre kjent med Norge på, og ikke minst finne masse fine steder man kan reise til – som man kanskje ikke hadde funnet ellers.