Smart moderne innredning for kalde måneder

Å forberede hjemmeinnredningen til høsten er en viktig del av å slå ut den fryktede vinter-blues. Hvis det gjøres riktig, kan noen av høstdesigninspirasjonene dine til og med fortsette til de kalde månedene. Moderne design handler om at brukbarhet møter fleksibilitet, så hold et åpent sinn denne sesongen for å få mest mulig ut av investeringene dine. Å fokusere på å skape varme og interaktivitet er en fin måte å starte sesongene vi tilbringer hovedsakelig innendørs. Rampe opp følelsen av kreativitet og gjør deg klar til å gjøre et elegant moderne hjem til et komfortabelt sted for årstidene.

Smarte farger for sesongen

Hvit innredning får tide å skinne om høsten og vinteren. Det er flere palettruter som kan bli valgt avhengig av følelsen av de eksisterende møblene. For et lyst utseende, kan hvite og lyseblå nyanser som en lys blå lenestoler og andre lignende fargematchende tilbehør skape en enkel monokromatisk effekt. For å virkelig varme ting opp i en mer organisk måte prøve å bruke nyanser av kremer, dyp rød, eller brune som vil overføre seg fantastisk fra høst til vinter. Å holde det koselig og moderne bør være målet.

Matsal, Vardagsrum, Möbler, Hus, Hem, Bord, Stolar

kilde: Pixabay

Skape forskjellige lager med tekstilier

Tekstiler kan brukes til å legge tekstur, karakter, og svært bokstavelig varme til et rom. Kast puter og tepper kan legges i varme eller nøytrale toner for å få frem det beste av tremøbler. Det er mye mer til høytidene enn høstblader og vinterfuruer. Naturlige tekstiler kan fremheve enhver palett uten å forstyrre funksjonaliteten til møblene det pryder. Sengetøy kan brukes på kjøkkenet, og badene kan innredes med rikelig myke håndklær. Alt som kan gjøres for å bringe en bokstavelig eller mental følelse av varme og komfort oppnår målet.

Tilbehør etter humør

De kaldere månedene er en flott mulighet for en å knytte bånd og samhandle tett med andre eller sine egne omgivelser. Å være innesperret inne har sine fordeler: tid til å fantasere og være kreativ. Angi stemningen med kommunikasjon av plass og å være ved å skape fysiske relasjoner mellom objektene i rommet. Det kan være flott å flytte møbler nærmere hverandre. Det kan gjøres bra ved å redusere mengden rot som gjør at et lite sted føles enda mindre.

Festlige utbrudd av dekor kan påføres overflater eller henges fra vegger, men sparsomt! Bruken av myke materialer og iøynefallende design kan kompensere for mangelen på visuelt rot, i stedet varme opp rommet med nøytrale toner og behagelige teksturer. Bruk naturen som et eksempel: myke hauger av høstblader og deretter luksuriøs nysnø. Ideen er å gå veldig myk og organisk som fortsatt kan være komplementerende til selv de mest moderne design.

Funksjonalitet, klarhet og innovasjon bør ikke ofres i et forsøk på å «kle» hjemmet ditt for de kalde årstidene. Å være forberedt med funksjonelt tilbehør og smart organisering kan forhindre vinterakkumuleringer av umake tepper som uunngåelig er der etter koselige midnattslesninger. Glem konvensjonell og tenk varm, moderne innredning for våre «dvale» sesonger.