Anmeldelse av GratisProgramvare.com

GratisProgramvare.com er en helnorsk nettside, med hovedfokus på å gjøre sine lesere oppmerksomme på noen av de beste gratisprogrammene tilgjengelig på internett. Det er utrolig hvor mange nordmenn som betaler for programvare som de egentlig ikke trenger, uten å være klar over det. GratisProgramvare.com ønsker å opplyse folk med riktig informasjon.

Laster man inn nettsiden finner man derfor en hel mengde med nyttig informasjon, for alle som ønsker å lære mer om hvilke gratisprogrammer som er tilgjengelige for dem. Mange betaler for eksempel for antivirusprogrammer som de kanskje ikke har behov for, uten å vite at det faktisk finnes gratis alternativer der ute, som i de fleste tilfeller vil gjøre en like god jobb.

Desto flere mennesker som blir oppmerksomme på nettsider som GratisProgramvare.com desto mer penger kan bli spart. Dette fører utvilsomt til flere lykkelige databrukere i hele landet.

En rekke ulike kategorier

Det som virkelig imponerer når man begynner å surfe på GratisProgramvare.com, er hvor mange ulike kategorier med ulike programmer man kan finne. Nettstedet har med andre ord ikke valgt å spesialisere seg på kun én kategori av programmer, noe som betyr at informasjonen man kan finne er mye mer omfattende og mindre begrenset, sammenliknet med enkelte andre konkurrenter.

Her er en rask oppsummering av hovedkategoriene man kan lete seg gjennom på nettsiden: hjem, sikkerhet, system, gaming, film/lyd/musikk, foto/grafisk, internett, backup, kontor/dokumenter, læring/utdanning. Innen mange av disse kategoriene finner man i tillegg underkategorier, som tilbyr enda flere ulike typer programmer. Det er dermed ingen tvil om at utvalget hos GratisProgramvare.com er ypperlig. 

Uansett hva det er man er ute etter, om det er gratis sikkerhetsprogramvare, gratis redigeringsprogramvare, gratis lydinnspillingsprogramvare, eller en hvilken som helst annen type programvare, finner man mest sannsynlig det man trenger hos GratisProgramvare.com. Som en ekstra fin bonus, finner man også omtaler om hver og én av programmene tilgjengelig på nettsiden. 

Profesjonelt designet

GratisProgramvare.com er en svært enkelt og profesjonelt designet nettside, noe som naturligvis kommer nettsidens brukere til gode. Det første man legger merke til når man laster inn nettsiden, er en rekke nye artikler om spennene programmer fra ulike kategorier. Her er det som regel de nyeste artiklene og programmene som vises først, noe som betyr at nettsidens brukere alltid vil lese oppdatert informasjon.

Klikker man seg inn på en av kategoriene, for eksempel gaming, blir man presentert med et attraktivt og oversiktlig grensesnitt, som enkelt viser frem alle de nyeste og mest spennende gratis spillprogrammene. Kategorien starter med en liten introduksjon, og fortsetter med å introdusere noen av disse spillprogrammene. Man finner også en oversikt over alle de mest populære programmene foreløpig omtalt på nettstedet.

Klikker man seg inn på en av programmene i kategorien, hva enn det måtte være, vil man finne en innholdsrik omtale om programmet som samtidig ikke er for lang. Man finner med andre ord en balansert omtale under hvert program, som ikke vil ta spesielt lang tid å lese, men som samtidig vil være verdifull. GratisProgramvare.com fremstår som en verdifull nettside for alle datainteresserte.