Omtale av Aksjebloggen

På investeringssiden Aksjebloggen.com, kan du få innsikt i alt det du trenger å vite om investering. Det finnes rikelig med muligheter for å lære triks og knep av erfarne investorer og du får også innsikt i hvilke investeringsplattformer som er de helt store akkurat nå. Men hvor nyttig er denne bloggen egentlig, og ligger det skjulte hensikter bak? Det skal vi se litt nærmere på her.

For nybegynnere OG erfarne investorer

Aksjebloggen.com er en blogg som navnet tilsier, omhandler aksjer, men det er ikke helt sant. Aksjebloggen har også utførlige guides til andre investeringsinstrumenter, som kryptovaluta, indeks. CFD, ETF og valutainvestering. Det er heller ikke bare en guide til investering i aksjer for nybegynnere, det finnes også mange nyttige tips å hente for deg som er en litt mer erfaren investor. Dette er en hyperspesialisert blogg som helt tydelig har som formål at leseren skal lære mest mulig.

Dette er altså en blogg for deg som er interessert i å begynne å investere og synes det er vanskelig å finne all informasjonen du trenger. På Aksjebloggen har de samlet alt på et sted og det blir forklart på en måte som alle kan forstå. Selv kompliserte begreper og skatteregler blir gjort rede for, så alle kan være med.

Ikke svindel

Man kan fort bli litt skeptisk til blogger som handler om penger og økonomi og som oppfordrer oss til å gjøre noe. På Aksjebloggen.com blir man for eksempel veiledet til plattformer der man kan investere i for eksempel aksjer. Dette er dog heldigvis trygge og veldig kjente plattformer og de linker direkte dit, så man ikke blir ført inn på en eller annen lyssky kopiside. Det blir også gjort tydelig på Aksjebloggen at de får en liten kommisjon for hver bruker som melder seg inn på plattformene gjennom bloggen, men det betyr ikke at det ikke er autentiske anbefalinger.

Tvert imot, så virker alle tips og anbefalinger som du kan finne på Aksjebloggen ektefølte og autentiske. Det er helt åpenbart at det er en gruppe entusiaster som står bak bloggen og sørger for godt og oppdatert innhold.