Anmeldelse av ny side om Windows 10

Den nylanserte nettsiden Windows10Download.no gir et godt overblikk over hvilke tjenester som finnes om du ønsker å sikre datamaskinen din mot eventuelle trusler. Dette kan være trusler som eksempelvelvis virus, hackere og spyware. Dette er trusler som er viktig å ta på alvor i forbindelse med generell bruk av internett.

Nettsiden er også forhandlere av en rekke aktuelle Microsoft-programvareprodukter som blant annet Microsoft Office og Microsoft Windows. I tillegg finner du flere programvareprodukter som kan benyttes i forbindelse med Microsoft. I denne sammenhengen presenteres i utgangspunktet kun leverandører som er basert i Europa.

Oppdaterte og nyttige guider

Den populære nettsiden baserer seg i hovedsak på informasjon om Windows 10. Her får du derfor tilgang til de beste prisene på Windows 10 og andre aktuelle produkter. Nettsiden tilbyr en lett synlig link til kundeservice, som kan nås ved å fylle ut kontaktinformasjonen. Du kan derfor være sikker på at du får svar på eventuelle spørsmål som du har vedrørende bruk av nettsiden.

Den informative nettsiden Windows10download.no byr på oppdaterte guider om programvarer og apper som kan brukes i forbindelse med Windows 10 og Microsoft Office. Dette er guider og artikler som gir nyttig informasjon om de beste antivirusprogrammene, gratis programvarer og apper.

Artikler om Office 365 og Windows 10

Det er mange som lurer på hva velkjente Office 365 kan tilby nordmenn flest. Nettsiden presenterer derfor Office 365 og nyttige tilleggsprodukter som du kan få med i de ulike planene. Artikkelen som redegjør om det du trenger å vite om Office 365 finner du enkelt frem til ved å scrolle i menyen øverst på nettsiden.

I denne artikkelen får du en oversikt over de ulike planene, de ulike prisene og hva disse inkluderer.  Du finner derfor raskt ut hvilken pakke som passer perfekt for deg og ditt bruk. I menyen finner du også artikler om hvordan du kan få Windows 10 gratis og ikke minst hvordan du skal laste ned programvaren.

Aktuelle nyheter og anmeldelser

Dersom du går inn på kategorien Nyheter som du finner i den nedtrekkbare menyen får du tilgang til utallige artikler om interessante nyheter og anmeldelser. Først og fremt handler artiklene om Windows 10 og hvordan du kan bruke programvaren best mulig. Derimot finner du også anmeldelser om sikkerhetsprogrammet MacKeeper og Bitdefender.

Her får du også tilgang til en del artikler om hvilke gratistjenester som er tilgjengelig på nett til Windows. Dette er informative artikler som gir deg grunnleggende informasjon om hvordan du skal optimalisere Windows 10. På denne måten får du best utbytte av programvaren på datamaskinen din eller andre bærbare enheter.

Last ned Microsoft Software

Kategorien Microsoft Software gir deg en rask oversikt over hvilke programvarer du kan laste ned ved å benytte nettsiden. Her kan du velge mellom Office 365 og Windows 10.

Du kan enkelt gå inn på hvert produkt og sammenligne ved hjelp av den innholdsrike artikkelen som er skrevet om hvert av produktene. På denne måten vi du også raskt få oversikt over hvilke produkter som tilbys og til hvilken prisklasse.