Anmeldelse av nettsiden Gamer.no

Den innholdsrike nettsiden Gamer.no byr på utrolig mye lesestoff om data og videospill. På denne nettsiden finner du raskt frem til spennende kategorier som E-Sport, U/sport, Anmeldelser og Spillkalender. Her kan du enkelt bla deg gjennom de nyeste artiklene som har blitt publisert for å finne frem til aktuelt lesestoff om dine favorittspill.

Nettsiden oppdateres kontinuerlig for at du skal få tilgang til oppdateringer om hva som er nytt i det norske spillmarkedet. Ved å lese deg opp på nettsiden vil du raskt få et innblikk i de mange turneringene som blir avholdt i E-sport og andre videospillturneringer som eksempelvis Fortnite.

E-sport og U-sport

Stadig flere nordmenn viser sin interesse for E-sport. Denne nettsiden presenterer aktuelle nyheter innen spillaktiviteter der konkurranser og turneringer er i fokus. Du finner derfor enkelt frem til kategorier på nettsiden som Turneringer, Spillermarked, Tipping og Kamper. Her får du de heteste nyhetene som til enhver tid er aktuelle.

Dersom du er interessert i videospill og andre spill som ikke innebærer sport, kan du med fordel se i kategorien U/Sport. Denne siden oppdateres jevnlig med interessante nyheter som tar for seg spill og videospill. Du finner her et stort utvalg av artikler og anmeldelser som redegjør for nylanserte dataspill i mange varianter.

Interessante anmeldelser

Nettsiden Gaming oppdaterer stadig sine anmeldelser om spill, brettspill, film og TV serier. Det er enkelt å finne frem blant anmeldelsene som tar for seg populære spill til både PC, Playstation og Xbox. Ved å lese anmeldelsene vil du få et stort overblikk over nylanseringer, slik at du ikke trenger å lete lenge før du har funnet dine favoritter.

De detaljerte anmeldelsene gir deg unike beskrivelser av de ulike produktene og TV-seriene. Anmeldelsene inneholder lekre bilder og en detaljert tekst som raskt formidler innholdet. Hver anmeldelse vurderes ut fra skalaen 1-10. Denne rangeringen skal gjøre det lettere for deg å få oversikt over de mange spillene og TV seriene som blir lansert.

Oversiktlig spillkalender

Spillkalender er en av nettsidens mest populære kategorier og tar for seg norske utgivelsesdatoer av nye spill som er sluppet. Denne spillkalenderen tar kun hensyn til norske lanseringsdatoer på de mange spillene som er representert. Ved å trykke på hver av linkene til spillene kommer du rett inn på en side som viser detaljert informasjon om hvert enkelt spill.

Hvis du er av typen som er interessert i detaljer kan du også søke på nylanseringer ut fra plattform. Du trykker enkelt på den plattformen som du ønsker informasjon om. Du kan blant annet velge mellom plattformene Android, Windows og iPhone. Ved å følge med i spillkalenderen er du sikret å få med deg nylanseringen av de nye spillene.

Spennende åpent forum

Gaming.no er en nettside som byr på mye interessant lesestoff om E-sport, U/sport og anmeldelser. Du for derfor mye godt lesestoff om dine favorittspill og nylanseringer i det norske spillmarkedet. I tillegg til spillunderholdning får du også tilgang til et åpent forum som aktivt benyttes av nettsidens lesere. Forumet tar eksempelvis for seg generelle spilldiskusjoner, PCspill og E-Sport.