Anmeldelse av Elkjøp Norge

Elkjøp Norge er en av Nordens mest kjente butikkjeder som selger elektroniske produkter på nett. Den første fysiske Elkjøp butikken så dagens lys allerede i 1962. I dag er Elkjøp en anerkjent butikk i Norge med over 10 000 ansatte. Elkjøp har over 400 fysiske butikker i Norden og er derfor en solid aktør i det norske markedet.

Produktutvalget til Elkjøp omfatter det aller meste innen elektronikk og datautstyr som finnes i det internasjonale markedet i dag. Du kan derfor være sikker på at du finner det du leter etter til rimelige priser. Nettbutikken oppdateres stadig med nye produkter og du finner alltid det nyeste som er å få tak i av elektroniske artikler.

Nordens største utvalg av elektronikk

Ettersom Elkjøp er en av Nordens største forhandlere av elektronikk får du et gedigent utvalg av produkter i nettbutikken. Nettbutikken er oversiktlig og byr på produkter som blant annet Mobil, data og utstyr til gaming. Her finner du derfor det nyeste innen mobiltelefoner og smartklokker i alle prisklasser.

Dersom du er på jakt etter en av de nyeste smarttelefonene på markedet kan du også velge blant både rimelige og dyrere kvalitetsprodukter. Du får derfor garantert tak i det du ønsker uavhengig av hvilken prisklasse som passer deg best. I tillegg til småelektronikk tilbyr nettsiden også blant annet datamaskiner, TV-er og hvitevarer.

Oversiktlige produktkategorier

Nettbutikken til Elkjøp er ryddig og oversiktlig for at du enkelt skal finne frem til de produktene som du ønsker å se nærmere på. De mange produktene er sortert inn i ulike kategorier som omfatter det meste av elektronikk. Produktene presenteres derfor på en ryddig måte med tilfredsstillende produktomtaler og bilder som beskriver detaljene på en god måte.

Mange av oss er på jakt etter det nyeste i markedet og søker alltid etter den beste prisen. Elkjøp tilbyr her en nettbutikk som gjør det enkelt å sammenligne priser og produkter opp mot hverandre. Her får du meget gode og detaljerte tekniske beskrivelser av de ulike produktene. Nettbutikken byr også på en oppdatert Outlet med rabatterte priser på diverse produkter.

Kundeklubb og kundeservice

I nettbutikken til Elkjøp kan du registrere deg som medlem i Elkjøps kundeklubb. Dersom du velger å være medlem i kundeklubben får du tilgang til unike fordeler som eksempelvis eksklusive invitasjoner, tilbud og informasjon, som blir sendt per SMS og e-post. Dette medlemskapet er gratis og gir rabatterte priser på utvalgte produkter.

Dersom det skulle oppstå problemer med bestillingen din kan du raskt ta kontakt med kundeservice. Du finner enkelt frem til kontaktinformasjonen til kundeservice øverst i nettbutikken. Du kan også kontakte kundeservice via en døgnåpen chat der det er en chatrobot som først tar imot henvendelsen din.

En unik fototjeneste

Øverst på nettsiden finner du  en Fotoservice. Ved å bruke denne tjenesten kan du lage unike fotobøker og andre fotoprodukter som du ikke finner andre steder. Dette er en fototjeneste som inngår i CEWE konseptet som du gjerne har hørt om tidligere. Fototjenesten til Elkjøp fungerer utmerket om du ønsker å designe dine egne fotoprodukter på nett.