Oversikt over de beste mobilabonnementene i Norge

Det er mange som ønsker å bytte mobilabonnement, men hvor stater man egentlig når man skal finne det beste og ikke minst billigste – som også lever opp til de forventingene, ønskene og behovene man har? Det finnes virkelig en jungel av abonnementer der ute, og det blir stadig flere. Men det behøver ikke å være så vanskelig å finne det som er det beste valget for deg. Her får du vite litt mer om hva du skal tenke over, sånn at du kan finne den beste løsningen.

Når det kommer til de behovene vi har fra et mobilabonnement, er det viktig å tenke på at disse faktisk er mer unike enn det vi kanskje tror, og dette er grunnen til at mange velger feil. Det å ta høyde for de behovene man har i forhold til en rekke parametere, kan være med på å hjelpe deg med å finne det beste abonnementet for deg. Her er noen av de tingene som er smart å tenke over:

  • Hvor mye data trenger du?
  • Reiser du mye til utlandet?
  • Skal abonnementet være til privat bruk eller i forbindelse med jobb?
  • Er det flere i husstanden din?
  • Hva er behovene dine i forhold til dekning og mobilnett?
  • Er rollover viktig for deg?
  • Vil du ha taletid og tekstmeldinger inkludert i prisen på abonnementet?

Hvis du vil se en full oversikt over de billigste mobilabonnementene akkurat nå, så bare klikk her.

De beste abonnementene basert på databruk

Det er uten tvil mange ting man kan legge vekt på når man skal velge hvilket Bedriftsabonnement mobil man ønsker å velge, men data er en av de tingene som flere og flere vektlegger høyt når de skal velge hvilke abonnement de skal bruke. Det er en av de tingene som virkelig teller, fordi dette også er noe som kan være dyrt hvis man får behov for å kjøpe ekstra data for eksempel. Da kan det være en bedre idé å bare kjøpe mer fra begynnelsen, og velge et abonnement basert på dette.

Hvis man er en som bruker veldig lite data, fordi man kanskje har tilgang på for eksempel wifi både på jobb og hjemme, kan man klare seg med veldig lite data. Og selv om dette ikke gjelder de fleste, er det likevel verdt å ta med her, når vi skal se på hele kurven. Det er nok ikke mange influensers i denne kategorien, men kanskje du er der? Hvis du er det, kan du fint bruke for eksempel Skymobil, som klart er billigst på abonnement med 1 GB.

Når vi hopper opp i kategoriene der vi ser på 5-9 GB data, 10-19 GB data eller +20 GB data, så er det faktisk det samme selskapet som topper i alle kategoriene, bortsett fra den siste. Fra 5-19 GB data, ligger nemlig Release i toppen, med abonnementer på både 5 GB og 10 GB. Mens når vi er oppe i +20 GB, så er det Happybytes – Mye Data som står øverst på tronen. Men sjekk ut den fulle oversikten i linken over, så finner du alt du trenger å vite!