Lær fra fotballekspertenes blogger

Fotball er nordmenns desidert mest foretrukne sport i dag. Mest av alt grunnet engelsk fotball, har vi benket oss foran TV-skjermen hver eneste helg siden 60-tallet. Tippekampen var for eksempel noe alle skulle ha med seg, og selv den dag i dag er engelsk fotball den mest populære ligaen for nordmenn. Alle har et favorittlag på øya vest for Norge.

Kanskje aller mest spennende er hele sirkuset rundt. Selv om fotballen selvfølgelig er veldig god, finnes det flere ligaer med god fotball. Få kan derimot måle seg med den publisiteten engelsk fotball har. Her er det så mye mer enn bare gode lag. Mye av dette og flere nyheter rundt toppfotballen i England, kan du få med deg på fotballekspertenes blogger!

Vinn mot vennegjengen din!

Den kanskje mest prestisjefulle delen av å vite mye om engelsk fotball, er å vinne Fantasy Premier League mot vennegjengen sin. Det er en oppgave som krever ekstremt mye kunnskap og investering av tid. Leser du derimot bloggene til ekspertene, kan du få med deg en hel del informasjon. De har nemlig innsideinformasjon veldig ofte, spesielt i klubber de har spilt hos tidligere.

For eksempel kan Brede Hangeland melde om ting i Premier League som de færreste kanskje tenker over, da han selv i en årrekke var midtstopper på høyt nivå her. Skal du vinne mot vennegjengen din i Fantasy Premier League, kan det lønne seg å se om ikke Hangeland har noen gode tips til hvordan du bør sette opp laget ditt før neste runde.

Når du finner en rimelig høyreback som legger på assist etter assist, eller finner ut at en spiss som alle andre skal ha ikke er helt i form før runden, så baller poengene seg på. Fantasy er et ganske komplisert spill, men har du tilgang til informasjon, er det faktisk ikke så vanskelig som mange skal ha det til. Ved å lese mange blogger, får du den informasjonen du trenger!


Trål gjennom hjemmesider

Du må kanskje tråle gjennom mange hjemmesider for å finne de riktige bloggene, men det vil være verdt det. Spør gjerne også om råd fra venner og kjente, og du kan også spørre i diverse grupper i sosiale medier. Husk derimot på at du bør holde deg til ekspertenes blogger, da de har meget gode kunnskaper.

Det er fort gjort å gå i fella at du begynner å fatte interesse for en privatblogg som sier seg enig i mye av det du tenker. Ikke fall for dette trikset derimot, da du fort kan tape masse poeng. Når du ser gjennom hjemmesider vil det viktigste være å finne ut av hvem som driver dem, og hvilken erfaring de faktisk har fra tidligere. Du kan fortsatt derimot lære mye av de bloggene som har feil også.

Avhengig av deres erfaring, kan du først ta et valg om hvorvidt deres kunnskap er til å stole på. Ofte ender dette svaret på nei, men du har en stor mulighet til å finne flere kvalifiserte blogger der ute, bare du leter gjennom nok hjemmesider. Dersom du legger inn jobben, vil det garantert være verdt det for å slå vennegjengen din!