Biwas, den nye interiørguiden

Det finnes et hav av gode sider og magasiner der ute som kan gi deg gode tips innenfor interiør, DIY prosjekter og mye mer. Det kan derfor være vanskelig å vite hvilke sider og magasiner man skal velge. Du kan selvfølgelig velge å lese litt her og litt der, men det er også deilig å vite at du har en side eller et magasin du alltid kan gå til for tips.

I denne artikkelen skal vi gjøre en anmeldelse av nettstedet Biwas. Vi skal gå igjennom fordeler og ulemper ved siden, sidens funksjoner, troverdighet og hvordan siden fungerer. Forhåpentligvis vil dette hjelpe deg litt på veien, slik at du kan vurdere om Biwas skal bli din nye, fast interiørguide.

Brukervennlighet og enkle kategorier

Biwas er altså en nokså ny nettside der du kan finne informasjon og inspirasjon til interiør på nett. Siden holder seg oppdatert på de nyeste trenger og skriver gode artikler om interessante temaer. Det er mange valg som skal tas når du innreder et rom, en leilighet, et hus eller en hytte. Det handler om så mye mer enn å bare velge en sofa og et spisebord. Det hele skal spille godt sammen og det er viktig at møblene reflekterer en stil du kjenner deg igjen i og en stil som gjør at du kan føle deg hjemme.

Siden er svært brukervennlig ettersom den er delt inn i diverse kategorier. Du blir først møtt av fire forskjellige kategorier; tekstiler og stoff, interiørstiler, møbler og blogg. Her kan du trykke deg frem og lese på det du selv trenger hjelp med. Trykker du for eksempel på interiørstiler vil du kunne lese om hvilke forskjellige stiler som finnes der ute, hvilke stiler som er populære og trendy i år og generelt om den skandinaviske stilen som sjeldent går av moten. Kategoriene er enkle å navigere seg gjennom og du kan enkelt klikke deg tilbake til forrige kategori om ønskelig.

Et behagelig design og en god blogg

Nettsiden har et svært behagelig utrykk og design. Det er lyse farger, gull og beige som går igjen og siden gir et godt helhetlig inntrykk når du først møter den. Du vil nok også raskt legge merke til at siden er nokså ny. Etter hvert vil nok siden være proppfull av artikler og blogginnlegg, men foreløpig tar det ikke så lang tid før du har lest deg igjennom det som er. Likevel er det også verdt å påpeke at det som er der er informasjon både er nyttig og godt skrevet. Det er enkelt å lese og med gode, beskrivende bilder.

Som nettsiden selv beskriver bloggen, vil dette være et sted der du enkelt kan finne informasjon og råd. Her vil du kunne finne tips til budsjettvennlige produkter, luksuriøse produkter og morsomme DIY prosjekter. Bloggen tar for seg en stil av gangen slik at det ikke skal bli rotete og vanskelig å forstå, noe som er et stort pluss. Ofte kan blogger bli vanskelig å lese og ikke minst vanskelig å navigere seg rundt i. Denne siden er derimot enkel og lese og enkel å bruke.