Anmeldelse av bloggen Interiørinspirasjon.no

Er du ute etter en blogg som kan lære deg nyttige tips og triks når det kommer til interiør? Da er kanskje Interiørinspirasjon.no en blogg du bør se nærmere på. Dette er blant Norges største blogger i interiørsjangeren.

Interiørinspirasjon.no kan gi deg mye inspirasjon når det kommer til møbler, fargesammensetninger og diverse interiør. Kanskje du allerede planlegger din neste bolig ved å lese om bygg? Sørg for at interiør og arkitektur står i stil!

Oversiktlige kategorier

En blogg er alltid hyggeligere å besøke dersom den er enkel å finne frem på. På Interiørinspirasjon.no finner du en rekke praktiske kategorier. Bloggen har blant annet sortert innleggene etter type rom du ønsker å finne inspirasjon til.

Du finner de ulike kategoriene på Interiørinspirasjon.no ved å klikke på rullegardinmenyen øverst på nettsiden. Herfra vil du få opp en rekke valg. Her er kategoriene du kan velge mellom:

 • Stue
 • Bad
 • Kjøkken
 • Soverom
 • Trend
 • Interiør
 • Inspirasjon

En smart inndeling av kategorier er noe vi alltid setter pris på, da dette gir en god brukeropplevelse. Nettsiden GO-Online.no er et godt eksempel på dette.

Nederst på nettsiden finner du enda flere kategorier. Vi synes at bloggen med fordel kunne ha samlet alle kategoriene på ett sted, da dette ville vært enda mer oversiktlig. Nederst på bloggen kan du blant annet finne disse kategoriene:

 • Tepper
 • Vaser
 • Stoler
 • Oppbevaring
 • Lys, lamper og lykter
 • Pynteputer og pledd
 • Dekorasjon
 • Veggpynt

Inspirerende bilder

Interiørinspirasjon.no er en nyttig kilde når du leter etter inspirasjon. Mye av grunnen til dette er at bloggen har mange flotte bilder av interiørløsninger fra ulike hjem.

Du kan for eksempel få inspirasjon til soverommet ditt ved å se på bilder av ulike soverom i innlegget «Soveromsinspirasjon – 30 lekre soverom». Bildene har for det meste høy oppløsning, noe som gjør at bloggen fremstår som profesjonell.

I enkelte blogginnlegg har ikke bildene like høy kvalitet, noe som trekker litt ned. Dette er imidlertid ikke veldig problematisk, og går ikke utover totalinntrykket vårt.

Se på inspirerende bilder av soverom, kjøkken, bad og andre rom, og finn ut hvordan du kan dekorere ditt eget hjem.

Utvalgte favoritter

På Interiørinspirasjon.no finner du blant annet «utvalgte favoritter». Dette er interiør, møbler og pyntegjenstander som bloggeren selv har plukket ut.

Disse kan være ekstra inspirerende å ta en titt på. Når du klikker på disse varene kan du enkelt kjøpe dem, siden du blir videresendt til nettbutikken som selger produktet. Dette gjør det enkelt å kikke på interiør du liker, og deretter kjøpe det.

Bli kjent med interiørtrender

Interiørinspirasjon.no gir deg også nyttig innsikt i interiørtrender. Her kan du blant annet lese mer om sesongens fineste fargekombinasjoner, teksturer, mønstre og grafiske elementer.

Du trenger ikke nødvendigvis å følge trendene slavisk når det kommer til interiør. Bla deg gjerne bakover i arkivet og les om tidligere trender. Husk også at det finnes mye tidløst interiør, noe som sørger for at du slipper å kjøpe nye møbler titt og ofte.

Mange inspirasjonskilder

Bloggen Interiørinspirasjon.no henter inspirasjon fra mange ulike kilder. Du vil derfor kunne se bilder fra mange ulike hjem – altså ikke bare bloggerens eget hjem.

Dette betyr at du vil kunne finne interiør som faller i smak, uansett hvilken stil du måtte foretrekke. Enten du foretrekker minimalistisk og moderne interiør, eller et mer feminint uttrykk med blomster og puter, finner du inspirasjonen som trengs her.

Mange av bildene bloggeren inspireres av hentes fra Bloomville, mens andre er hentet direkte fra hjemmesiden til interiørbutikker som H&M Home eller Ferm Living.

Om Interiørinspirasjon.no

På bloggen til Interiørinspirasjon.no finner du nyttige lenker nederst på nettsiden. Her kan du blant annet lese mer om bloggen under «Om oss». Her kan vi lese at bloggeren bak interiørbloggen heter Emilie Helgesen, og at bloggen ble opprettet i 2015.

Bloggeren opprettet bloggen for å ha et sted hun kunne få utløp for sin interiørinteresse og kreativitet. Hun samarbeider med Rum21.no i noen av innleggene sine. Dette er en aktør hun selv finner inspirerende, og hun går 100 % god for disse anbefalingene.

På «Om oss»-siden finner vi også interessant statistikk. Her kan du blant annet få oversikt over antall lesere fordelt på kjønn og plattform. I 2020 har bloggen hatt rundt 8–15 000 besøkende per måned. De fleste av disse er kvinner som besøker bloggen via mobil.

Oppsummering – en populær interiørblogg

Interiørinspirasjon.no er utvilsomt en inspirerende blogg, noe som forklarer hvorfor den er så inspirerende. Her kan du finne inspirasjon enten du pusser opp, skal flytte inn i ny bolig eller bare er ute etter en forandring.

Bloggen er enkel å navigere på, og du kan enkelt velge mellom forskjellige kategorier – som soverom, kjøkken, bad og lignende. Det er også mulig å finne innlegg basert på interiørtype, enten du leter etter lamper eller veggpynt.

Mye av interiøret som vises på bloggen linker direkte til nettbutikker som selger interiør. Dette gjør det lett å finne de tingene som vises i innleggene. La deg inspirere, du også!